Vitnesbyrd fra Reach The City Oslo

I begynnelsen av august arrangerte vi Reach The City Oslo. Vi har her lyst til å dele noen av de flotte vitnesbyrdene vi fikk oppleve:

– Den russiske jenta som var rørt til tårer etter å ha lyttet til gateforkynnelse om Jesus. Vi fikk en god prat med henne og hun sluttet av med å si at hun aldri ville glemme budskapet som hun hadde hørt.
– På Grønland i Oslo fredag ettermiddag rett etter muslimenes fredagsbønn var det fylt med muslimer som lyttet til evangeliet, og mange ønsket å snakke med oss.
– De mange barna som på enkle måter fikk høre evangeliet og fikk en kristen barne-cd med hjem.  («Chris og Øystein-cd’en»)
– De fire kineserne som nettopp hadde ankommet Oslo for å studere. De hadde aldri hørt evangeliet før! De lyttet interessert da vi fortalte evangeliet. De ønsket å lære mer om Jesus. Vi fikk satt dem i kontakt med en kristen kineser i Oslo.
– De mange som kom til gratis-bordet og tok flyers, bibler og stilte spørsmål om ting de lurte på.
– De to voksne som lyttet intenst til gateforkynnelsen og i samtalen etterpå utfordret jeg dem til å ta imot Jesus. Den ene svarte at han måtte ha mer tid før han bestemte seg. Dagen etter kom de tilbake og da var de klare til å ta imot Jesus – Gud er god!!!

Se bilder fra Reach The City Oslo her