Reach The City Oslo 2021

Reach The City er for deg som ønsker å ta misjonsbefalingen på alvor, vokse i frimodighet og være med å dele evangeliet på kreative måter. Stevnet vil foregå på Oslofjord Folkehøgskole, Stabekk fra 3. – 7. august.

Vi byr på fem innholdsrike dager med solid undervisning, kreativ evangelisering og godt felleskap. Du vil bli utrustet til å sette ord på troen, ta kontakt med folk og dele evangeliet på kreative måter. Gjesteunderviser blir – om Gud vil – Steve Harris, fra OAC Wales.

Praktisk informasjon Reach The City Oslo

Bosted: Vi har leid Oslofjord Folkehøgskole, Stabekk.
Skolen ligger tett på sjøen med tilgang til et flott strandområde med en liten brygge, bålplass og kanoer. Det er flotte tur- og joggemuligheter langs sjøen.
Her bor og spiser vi, og all undervisningen vil finne sted på skolen. Vi ønsker at alle deltakerne bor på skolen og deltar på stevnet fra start til slutt. Skolens kokk stiller med god frokost, lunsj og middag. Det er enkeltrom og dobbeltrom med bad til alle deltakerne.  

Påmelding: Senest 1. juli på oac@oac.no. Du vil motta en bekreftelse på endelig påmelding og informasjon om innbetaling av kursavgiften.
Begrenset antall plasser (Maks 30 personer)! Husk å oppgi evt. matallergi. Vi ønsker at alle påmeldte er innstilt på å samarbeide i team.

Priser: Voksen: 2600 kr. Barn 0 – 5 år: halv pris. Rabatt på 300 kr. for voksne ved påmelding/betaling før 1. juni.

Ta med: Bibel, badetøy, laken, dyne/sovepose, pute og håndkle.

Finn veien: Oslofjord Folkehøgskole, Michelets vei 55, 1368 Stabekk. Buss 160 RYKKIN går fra Oslo hvert 15. minutt, og tar bare ti-tolv minutter fra Oslo sentrum. Gå av på holdeplass Kveldsroveien, gå gangbro over E-18 og ned til skolen. 

Spørsmål eller annet, kontakt oss

Vi garanterer deg et knallbra og lærerikt opplegg!
Dette blir midt i gata!
VELKOMMEN!

Se videoer fra tidligere års Reach the City her.