Outreach med OAC Maryland, USA

Klaus Kohler er en flink evangelist som ofte er med på gateevangelisering i Oslo. Her forteller han om evangeliseringen fra besøket i USA.

Jeg fikk muligheten til å evangelisere på Maryland College i USA sammen med OAC Maryland. Jeg syntes det var spennende å kunne delta i evangelisering på et annet kontinent, særlig i det landet som sender flest misjonærer til utlandet. Jeg vet ikke om Maryland College er representativ for college i USA, men jeg ble veldig overrasket over at mange av studentene der ikke var særlig åpne overfor evangeliet. I tillegg tvang politiet oss til å forlate inngangen til universitetet og forkynne 50 meter unna der vi egentlig ønsket å stå. Men det var virkelig en glede og en god erfaring å evangelisere selv under disse omstendighetene. Jeg vil gjerne takke OAC-teamet fra Maryland for deres støtte.

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kohler