Gi til OAC

– så skal dere få

OAC drives av frivillige gaver. Det utbetales ikke fast lønn til medarbeidere. Takk hvis du vil være med og støtte OACs arbeid så flere mennesker kan få høre om Jesus.

Gaver kan overføres til kontonummer: 9235 24 94196. Merk innbetalingen etter ønske.

Enkeltgaver kan også gis med VISA:

Du kan få skattefradrag på gaver gitt til Open Air Campaigners, hvis du opplyser om personnummeret ditt. Vi minner om at skattefritt gavebeløp i kalenderåret 2020 er kr. 50.000,- minimum kr. 500,-/år.
Vær oppmerksom på at når det gjelder Facebookinnsamlinger, registrerer vi kun gaver på givere vi allerede har personnummer på. Dette fordi vi ikke får personopplysninger fra Facebook. Hvis du som ny giver ønsker skattefradrag for gaver gitt via Facebook, må du ta kontakt med oss direkte.

Bli fast giver
Ønsker du å legge inn fast givertjeneste, er det et stort pluss for oss. Du kan legge inn fast overføring i din nettbank eller bruke Avtalegiro. Avtalegiro er rimelig og veldig enkelt, og du kan få skattefradrag for dine gaver gitt til OAC.


– raskt og enkelt her med BankID.

Eller send oss en mail med din adresse, så sender vi deg en svarkupong til Avtalegiro, eller du kan laste ned svarkupongen her.