Gi til OAC

– så skal dere få

OAC drives av frivillige gaver. Det utbetales ikke fast lønn til medarbeidere. Takk hvis du vil være med og støtte OACs arbeid så flere mennesker kan få høre om Jesus.

Gaver kan overføres til kontonummer: 9235 24 94196. Merk innbetalingen etter ønske.

Enkeltgaver kan også gis med VISA:

Du kan få skattefradrag på gaver gitt til Open Air Campaigners, hvis du opplyser om personnummeret ditt. Vi minner om at skattefritt gavebeløp i kalenderåret 2021 er kr. 50.000,- minimum kr. 500,-/år.

Donasjoner via Facebook gir ikke automatisk skattefradrag selv om du er registrert som giver hos oss. Dette er fordi vi ikke mottar personopplysninger fra Facebook. Har du donert via Facebook og ønsker skattefradrag for din donasjon, må du ta kontakt med oss direkte og sende oss en kvittering.

Bli fast giver
Ønsker du å legge inn fast givertjeneste, er det et stort pluss for oss. Du kan legge inn fast overføring i din nettbank eller bruke Avtalegiro. Avtalegiro er enkelt, og du kan få skattefradrag for dine gaver gitt til OAC.

Klikk her for å opprette Avtalegiro.

Men du kan laste ned svarkupongen her, eller sende oss en epost med din adresse, så sender vi deg en svarkupong til Avtalegiro.