Camp Lydhus

Da er det slutt med opplegget på Lydhusstranda camping. Hver dag har vi hatt barnemøte, strand-aktiviteter og kveldssamling rundt bålpanna. I dag har vi avsluttet med gudstjeneste og trylleshow.

Det er første gang vi prøver oss på camping-evangelisering, og vi visste rett og slett ikke hva vi gikk til. Men det har gått over all forventning. På barnemøtene har det hver dag vært 15–20 barn. På kveldssamlingene var det en dag så mange som 35 barn.
Evangeliet har blitt forkynt gjennom sang, trylling, ballongandakt, flanellograf og sketchboard. Vi gleder oss over muligheten vi har hatt til å vitne om Jesus for camping-turistene.  Husk gjerne å be for alle som nå har fått høre evangeliet.

-En mor kom og fortalte oss at de ikke kunne finne på noe annet denne uka, fordi gutten deres hadde sagt at han bare måtte delta på alle aktivitetene våre – herlig!

Takk til alle som har deltatt i OAC-teamet og takk til Lydhusstranda Camping for godt samarbeid! Takk til alle dere som støtter oss i forbønn og givertjeneste.
-Takk kjære Gud for at du har åpnet en dør for Ordet!

-kloster