Har du rett fokus?

"Ingen soldat lar seg hindre av dagliglivets gjøremål, for han vil gjøre som hærføreren vil". (2.Tim. 2,4.) Slik lærte Paulus den unge Timoteus opp til å være en god og fokusert disippel. Paulus snakker ikke om syndige ting, men gode gjøremål som likevel hindrer oss i Guds gjøremål. Hvordan er det med deg og meg? Kaster vi bort tiden på dagliglivets gjøremål? Bruker vi for mye av vår tid på ting som karriere, hus og shopping? Eller er vi opptatt med det viktige oppdraget - nemlig å vinne disipler for himmelen? 
La oss bøye våre knær og spørre Jesus om våre gjøremål også er hans gjøremål. Så sant hans gjøremål er våre gjøremål er vi displer med rett fokus - som vinner nye disipler.

Hartvig Kloster
Daglig leder og evangelist

---
Inspirasjonssamling - bli med!

Inspirasjonssamling - bli med!

"HVORDAN NÅ MUSLIMER MED EVANGELIET?" OAC inviterer til utfordrende og relevant undervisning, som utruster deg til å dele evangeliet med muslimer. Du vil også få gode råd om hvordan du svarer på ofte stilte spørsmål og påstander fra muslimer. Undervisere er Magnus Husøy og Hartvig Kloster - begge OAC-evangelister med mye erfaring fra gata. Inspirasjonssamlingen avsluttes med evangelisering på Grønland. …

Les mer.

---
Besøk i afrikansk kirke - i Oslo!

Besøk i afrikansk kirke - i Oslo!

Det var dans og lovsang da 30 unge etiopere møttes for å bli utrustet til evangelisering. OAC var invitert for å undervise og utruste unge afrikanere til evangelisering i Oslo. Etter undervisningen var det tid til spørsmål og her var det ikke som i en norsk menighet med noen få spørsmål. Mange hender var i været med spørsmål om hva …

Les mer.

---

Nye evangelister!

Det er med stor takknemlighet og glede at vi kan presentere to nye tilknyttede evangelister. Det er Hanne-Mari Horverak, Kristiansand og Magnus Husøy, Oslo. Det er to kompetente og kreative folk som brenner for å nå mennesker med evangeliet.

Husk dem gjerne i forbønn!

---

HØSTGAVE TIL OAC

Det er høysesong for evangelisering og stort sett hver uke er vi nå ute og vitner om Jesus i Oslo, Askim, Kristiansand og Ålgård.
Et gatemøte koster rundt 1000 kr. og vi har stor bruk for flere som kan støtte evangeliseringen økonomisk, enten ved en gave eller ved å bli fast giver!

Takk for din  gave - liten eller stor.

Gaver kan settes inn på OACs kontonummer 9235 24 94196.
NB: Ved ønske om fast givertjeneste - send oss en mail på oac@oac.no, og vi sender deg en avtalegiro. Da kan du også få skattefradrag.

ELLER GI DIN GAVE ONLINE

---
OAC på Facebook

Følg oss på www.oac.no og Facebook

Vi forkynner evangeliet om Jesus på gater og ulike torg,
og mobiliserer menighetene til å gjøre det samme.