Leteaksjonen

«Lukk porten, vi har ingen å miste!» Slik stod det på porten til min datters barnehage. Tenk om jeg en dag kom for å hente datteren min og ble møtt av personalet som fortalte at de hadde mistet min datter, men beroliget meg med at de hadde  alle de andre 26 barna i god behold... Jeg ville blitt sjokkert og rasende, og satt i gang en leteaksjon på liv og død. Det eneste som ville være i mine tanker var min elskede datter. Jeg ville aldri kunne slå meg til ro før jeg hadde funnet MIN datter.

Men hvordan tenker jeg - åndelig sett – om min familie, min menighet og byen jeg bor i? Hvis størsteparten av menigheten blir bevart, da er det jo ikke så verst. Eller om 20 prosent i byen følger Jesus, ligger vi godt an. Jeg kjenner en mann som fortalte en historie om en hyrde som hadde 100 sauer, men da kvelden kom var det bare 99 i folden. Han satte straks i gang en leteaksjon, koste hva det koste ville. Han ga ikke opp før han hadde funnet den mistede sauen.

Slik tenker Jesus om hvert eneste menneske i Norge. Det var derfor Jesus kom til jorden julenatt. «For Menneskesønnen er kommet for å lete etter de bortkomne og berge dem.» Matt. 19,10. Han vil ikke miste et eneste av SINE ELSKEDE barn. Han var til og med villig til å gå i døden for å redde oss.

Bli med på leteaksjonen! (Matt. 28.19-20)
Vær kreativ og bruk julen for alt den er verdt til å lete etter de bortkomne.

God leteaksjon og god jul!
Daglig leder og evangelist Hartvig Kloster

Skomakeren som møtte Jesus!

Jeg var invitert – for andre gang - til et gatemøte utenfor Rema 1000 i Vestby. Da jeg kom fram denne gangen fikk jeg en herlig oppmuntring. En mann fra evangeliseringsteamet fortalte meg følgende: «Sist gang dere hadde gatemøte skulle jeg «tilfeldigvis» innom Rema, selv om jeg ikke pleier å handle på Rema. Jeg kom i kontakt med en fra menigheten, som inviterte meg med til et møte dagen etter. Jeg ble med på møtet og tok imot Jesus. I dag ønsker jeg å være med på evangelisering». Han sluttet med å si at han hadde vært skomaker i Vestby og at mange kjente ham og som han sa: «Nå har folk i Vestby noe å snakke om når de ser at jeg står her sammen med dere.»

Et slik vitnesbyrd får mitt humør helt til himmels! Et sterkt vitnesbyrd på at Gud fortsatt kaller mennesker til frelse når evangeliet forkynnes.
-Takk Gud for skomakeren, og vær med i bønn om at mange flere
mennesker skal få et forvandlende møte med Jesus.

Hartvig

På gata i Bergen

OAC var for fjerde gang invitert til Bildøy Bibelskole for å undervise i kreativ evangelisering og ta elevene med på et gatemøte i Bergen. Vi hadde en flott dag med engasjerte elever!  En av elevene skrev følgende om sin opplevelse:

"Det var interessant å være med på gateevangelisering. Jeg går nå mitt andre år på Bildøy Bibelskole. Det er en stor forskjell å komme fra Bibelskole-boblen og ut på gaten for å dele  evangeliet til fremmede som ikke alltid er så interessert i å høre etter. Jeg tror allikevel at vi som kristne har veldig godt av en slik utfordring. I begynnelsen syntes jeg det var litt skummelt å ta kontakt med fremmede og stille personlige spørsmål om tro og liv, men etterhvert ble vi alle mer og mer komfortable. Vi fikk mange gode samtaler med forskjellige mennesker. Jeg var overrasket over hvor mange som faktisk var interesserte i å diskutere og snakke om Gud."  -Liv Helen Eriksen-

Ny evangelist i OAC

Vi er stolte over å kunne presentere dere for Hichelle Salmon som er ny evangelist i OAC. Hichelle er fra Wolverhampton, England. Hun har utdannelse innen engelsk, koreografi og dans, og jobber som engelsklærer ved siden av evangelistjobben i OAC. Hun er bosatt i Vestby, og er bl.a. med på evangelisering i Oslo-området.
Her forteller hun om  hvorfor hun ønsker å jobbe i OAC:

”Gud har gitt meg en nød etter å snakke med nordmenn og innvandrere i Norge om Jesus. Jeg synes det er kjempeviktig å dele evangeliet. Jeg har et ønske om å elske og nå ut gjennom evangeliet, og ha bibelundervisning til kvinner som søker Jesus!!!”

Bruk oss til andakter, familiemøter,
undervisning mm.

Det er vinter og gatemøteaktiviteten er lavere! Det betyr at vi har ekstra god tid til å komme rundt i menigheter. Kanskje din? Vi kan gjerne ha kreative andakter med trylling, sketchboard, ballonger mm. Vi reiser rundt i hele Norge og tar gjerne både barne- ungdoms- og voksenmøter. Eller kanskje det var en idé med kurs i enten kreativ formidling eller smittende tro i din menighet eller by.

Ta kontakt med oss.

Kjøp julegaver hos OAC

Evangecubene våre er ideelle julegaver, eller hva med en pose ballonger, en pumpe og boken ”Bibelballonger”. Eller vårt nye triks Computerbrain…

Se nettbutikken på www.oac.no/butikk

"Mykje Jesus for pengane..."

En av våre trofaste givere fra Bergen sendte en sms med teksten: «Fint å støtte OAC fordi eg veit at det blir mykje Jesus for pengane».

Det var en hyggelig melding å få! Vi i OAC gjør nemlig alt vi kan for å forvalte gavene vi får på best mulig måte. Vi ønsker å bruke ressursene på å nå mennesker med evangeliet om Jesus og å utruste kristne til å være frimodige vitner i hverdagen.

Vårt største behov for tiden er støtte til våre evangelister. Vi har noen flotte evangelister i OAC som uke etter uke står på i evangeliseringsarbeid, forkynnelse og undervisning. Men gavene som kommer inn svarer ikke til jobben de utfører. Faktisk har flere av dem en timelønn på under 100 kr. Dette er en utfordring for våre evangelister! Derfor kommer vi nå med et lite nødrop. Vi håper at mange av dere har mulighet til å støtte våre evangelister med en god julegave. Du kan merke innbetalingen med evangelistens navn eller gi til OAC generelt på kontonr: 9235 24 94196 i BN Bank.

Takk for din støtte og god jul!