100% Jesus

Neymar proklamerte for millioner av tv-seere at han er 100 prosent for Jesus da Barcelona vant Champions League. Han tok frem pannebåndet med teksten "100% Jesus" og viste enda en gang at han ønsker å gi Jesus all ære. 
Min oppfordring er at vi som kristne ikke skal skamme oss over evangeliet, men stolt proklamere Jesus slik som Neymar.
Sommeren står for døren og det er en gylden mulighet til å dele Jesus med folk vi treffer i ferielandskapet. Vær frimodig og husk at Jesus er med deg!

 

"For jeg skammer meg ikke over evangeliet. Det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, jøde først og så greker". Rom. 1,16.

God ferie!

Hartvig Kloster

---
Reach the City Oslo 2015 video

Bli med på Reach The City Oslo

Det er fortsatt plass til flere på årets Reach The City Oslo!
Vi får besøk av Dave Knight fra Australia. Han er en erfaren evangelist, som har lært opp mange OAC-evangelister. Reach The City Oslo finner sted i dagene 5. – 8. august. 

Les mer.

---

Høysesong for evangelisering!

Vi skal også denne sommeren evangelisere på Bluesfestivalen, Skånevik og Tysnesfesten sør for Bergen. I tillegg blir det mye evangelisering i Oslo.
Vi håper mange har mulighet til å støtte oss økonomisk, slik at vi kan fortsette å vitne om Jesus på gater og ulike torg.

Et gatemøte = 1000 kr.

Takk for din  sommergave - liten eller stor.

Gaver kan settes inn på OACs kontonummer 9235 24 94196.

NB: Ved ønske om fast givertjeneste - send oss en mail på oac@oac.no, og vi sender deg en avtalegiro. Da kan du også få skattefradrag.

ELLER GI DIN GAVE ONLINE

---
OAC på Facebook

Følg oss på www.oac.no og Facebook

Vi forkynner evangeliet om Jesus på gater og ulike torg,
og mobiliserer menighetene til å gjøre det samme.