Forsak det gode livet...

Forsak det gode livet...

Det er over 4 milliarder mennesker i verden som ikke kjenner Jesus! I Norge er det vel over 3 millioner… Jesus har kalt deg og meg til å være hans radikale vitner, slik at de kan få høre evangeliet og komme til himmelen. Det sier seg selv at her må vi satse alt! Vi har ingen tid å miste, med …

Les mer.

---
Intervju med Camilla

Intervju med Camilla

Camilla Andresen har vært tilknyttet evangelist i OAC i halvannet år. Hun har nå valgt å slutte, og vi har stilt henne noen spørsmål rundt hennes erfaringer som evangelist:
- Hvordan startet du med å evangelisere? Jeg startet med evangelisering da jeg gikk på bibelskolen i 2012. Jeg hørte en del om hva dette gikk ut på gjennom en av …

Les mer.

---

Bli med på: Each One - Reach One

OAC lanserer pinseaksjonen Each One—Reach One, og vi utfordrer DEG til å bli med! Målet er å mobilisere minst 1000 kristne til å fortelle om Jesus til minst en
ikke-kristen i pinsen. Du går inn på vår facebook-side og melder deg på aksjonen. Her vil det i tiden opp til pinse komme tips og idéer til hvordan du kan fortelle om Jesus og du vil bli presentert for flere korte video-intervjuer både før og etter aksjonen.

BLI MED— Se mer på: www.facebook.com/OACNorway

---
Bli med på Reach The City Oslo

Bli med på Reach The City Oslo

For fjerde år på rad inviterer OAC til Reach The City i Oslo. Det blir fire dager med spennende undervisning og evangelisering. Vi får besøk av Dave Knight fra Australia. Han er en erfaren evangelist, som har lært opp mange OAC-evangelister. Reach The City Oslo finner sted i dagene 4. – 8. august. 

Les mer.

---
OAC-team i russiske fengsler

OAC-team i russiske fengsler

Misha Tsvirinko, evangelist i OAC Russland, reiser ofte langt for å forkynne om Kristus. På en av sine reiser tok han med et team til det nordligste Russland, over polarbeltet, for å besøke og hjelpe lokale misjonærer i fengsler langt unna. De kjørte mange tusen kilometer, besøkte 51 fengsler, og mer enn 4000 fanger deltok på møtene. Noen kom til …

Les mer.

---

Glimt fra gata

Et ungt par stanset opp til et gatemøte og begynte å stille spørsmål. Etter en god samtale utfordret vi dem til å  motta tilsendte bibeltekster på mail i to uker, for på den måten å lære mer om Jesus. Etter to uker fikk vi denne hilsenen: «Jeg vil gjerne takke for alle tekstene. Det har vært et utrolig eventyr å få være med på. Jeg føler jeg har lært mye, og fått en ny forståelse».   

Det er høysesong for evangelisering og hver uke er vi nå ute og vitner om Jesus i Oslo, Askim og Ålgård. I tillegg blir det mye evangelisering på ulike festivaler i løpet av sommeren. Et gatemøte koster rundt 1000 kr. og vi har stor bruk for flere som kan støtte evangeliseringen økonomisk enten ved en gave eller ved å bli fast giver!

Takk for din  gave - liten eller stor.

Gaver kan settes inn på OACs kontonummer 9235 24 94196.

NB: Ved ønske om fast givertjeneste - send oss en mail på oac@oac.no, og vi sender deg en avtalegiro. Da kan du også få skattefradrag.

ELLER GI DIN GAVE ONLINE

---
OAC på Facebook

Følg oss på www.oac.no og Facebook

Vi forkynner evangeliet om Jesus på gater og ulike torg,
og mobiliserer menighetene til å gjøre det samme.