Sommeren står for døren og det er høysesong for oss evangelister. Denne uken skal vi evangelisere på Ås-Mart'n og ellers skal vi være med på bluesfestivalen, Skånevik og Tysnesfesten sør for Bergen. Sommeren avsluttes med Reach The City Oslo hvor jeg håper at du også blir med! 
Takk om du vil huske oss i forbønn og givertjeneste - det har vi stor bruk for!

Ønsker deg en velsignet sommer!

Hartvig Kloster
Daglig leder og evangelist

Reach The City Oslo 2014

For tredje år på rad inviterer OAC til Reach The City i Oslo. Det blir fire dager med spennende undervisning og evangelisering. Vi får også besøk av Steve Harris som er evangelist og leder OAC Wales.

Les mer.

Tsehay forteller

Tsehay forteller...

«Reach the City 2013 har vært en fantastisk opplevelse for meg. Jeg hadde fire flotte dager med trening og gateevangelisering. Jeg har lært mye om gateevangelisering fra OAC-teamet generelt. Det har vært et privilegium å ha blitt kjent med og ha fellesskap med gruppen. Lidenskapen og engasjementet deres har vært en sann inspirasjon for meg.»

-Tsehay Ataklt

Klikk på bildet og les om Camillas sketchboard-presentasjon fra mandagens gatemøte!

Spons et gatemøte - eller bli fast giver

Spons et gatemøte - eller bli fast giver

Vi går en spennende sommer i møte med evangelisering på ulike festivaler. Vi kommer i kontakt med tusenvis av mennesker, og forkynner evangeliet til dem. Men evangelisering koster! Bli med og spons et gatemøte for …

Les mer.

OAC på Facebook

Følg oss på www.oac.no og Facebook

Vi forkynner evangeliet om Jesus på gater og ulike torg,
og mobiliserer menighetene til å gjøre det samme.