Blir du forfulgt?

Da Jesus sendte disiplene ut på deres første evangeliseringstur fortalte han dem rett ut at de ville være som sauer blant ulver (Matt.10,16). Prøv å se for deg to sauer som blir lempet inn til et par ulver. Det vil ikke gå lang tid før det bare vil være de to ulvene igjen… Og de fleste av disiplene ble senere lynsjet og drept for deres tro.

Men hvordan er det med oss kristne som lever i fredelige Norge i 2014, blir vi forfulgt? Faktisk står det i 2. Tim. 3,12: «Alle som vil leve et gudfryktig liv i Kristus Jesus, skal bli forfulgt.» Det står ikke «kan» men «SKAL» bli forfulgt.

Hvis ikke vi blir forfulgt, må det enten være Guds ord som ikke stemmer eller oss som ikke lever gudfryktige liv. Jeg har mest tro på det siste… Kan det være fordi vi har tilpasset oss denne verden og har blitt passive vitner om Jesus – at saltet i oss har blitt til sukker..? Jeg har i alle fall begynt å be denne bønnen:
«Kjære Jesus, la meg leve et gudfryktig liv slik at jeg blir forfulgt for ditt navns skyld.» 

Hartvig Kloster
Daglig leder og evangelist

Se videoen

Årsmøte - nytt misjonsstatement!

Vi ser tilbake på en særdeles flott årsmøtehelg!  Det var herlig å være i lag med evangelister, styre og frivillige.  Etter en god drøftelse ble følgende misjonsstatement vedtak: «Vi forkynner evangeliet om Jesus på gater og ulike torg, og mobiliserer menighetene til å gjøre det samme.»
Vi takker Bjørnar Langen og Jostein Nielsen for den store innsatsen som de har lagt ned i OAC og ønsker dem  Guds velsignelse over framtiden.
Velkommen til nye styremedlemmer: Anne Marit Viljoen, Kristiansand og Kjetil Ås, Oslo.

Bli med på aksjon Noah

Bli med på aksjon Noah

4. april har filmen «Noah» premiere i Norge. Den tar utgangspunkt i beretningen om Noah fra Bibelen. I den forbindelse har vi jobbet med å utarbeide en Noah-flyer til utdeling utenfor kinoene til folk som nettopp har sett filmen.

Les mer.

Nrk, TV2 og OAC

Stiftelsen for sykehusbarn og hjernesvulstforeningen hadde i januar invitert til drømmedager for sykehusbarn med søsken og andre pårørende. Et tett program en hel helg på Quality Airport Hotel på Sola ble avsluttet med en juletrefest. Mange artister bidro.
NRK og TV2 var også tilstede med filmteam under programmet på juletrefesten. Og midt oppi dette hadde jeg blitt utfordret til å fortelle hva julen egentlig handler om. Tidsramme på maksimalt en halv time, og med oppdrag å formidle evangeliet til 150 barn og voksne som opplever sykdom og død tett på. Da er det herlig å være evangelist! Verdens viktigste budskap til mennesker som er interessert i å høre!
De trenger virkelig å legge livet og døden i Jesu hender, men vi kan være med på å løfte dem opp i våre bønner!    

Av evangelist Tom Børge Frøvik

Reach The City Oslo 2014

For tredje år på rad inviterer OAC til Reach The City i Oslo. Det blir fire dager med spennende undervisning og evangelisering. Vi får også besøk av Steve Harris som er evangelist og leder OAC Wales.

Les mer.

Hvordan fortelle om Jesus i 2014?

Jeg har hatt mye glede av den hjelp og inspirasjon jeg har fått gjennom Open Air Campaigners. De har gitt meg, og mange med meg, ulike verktøy til å fortelle om Jesus på kreative og inspirerende måter. Det kan være ved malebrett, trylling, ballonger, visuelle bibelfortellinger, brette papir osv. Ikke minst har OAC hjulpet meg til å ha rett fokus hele veien. Det er Jesus som døde for meg på korset og tok all min synd på seg, som vi skal fortelle om.

Av Pål Bjørkkjær, Søgne februar 2014

Faste gatemøter — faste givere!

Glimt fra årets første gatemøte... Det var fredag kveld, og vi var en gjeng på 9 evangelister som holdt på å dele evangeliet i Oslo. På et tidspunkt kom det en rumener forbi vårt bord med gratis bibler. Han lurte på om vi hadde en bibel på rumensk. Da han fikk den ene bibelen vi hadde, strålte han som en sol, og han begynte å lese i bibelen. Det var herlig å se hans begeistring!

OAC ønsker å fortsette for fullt med faste gatemøter året igjennom, men vi har stor bruk for flere faste givere. Jeg vil derfor gjerne utfordre deg til å bli fast giver til OAC!

- Blir du fast giver med 500 kr. i måneden sponser det hele 7 gatemøter i året og hundrevis av mennesker kan få høre evangeliet! Takk for din gave!

Gaver kan settes inn på OACs kontonummer 9235 24 94196.

NB: Ved ønske om fast givertjeneste - send oss en mail på oac@oac.no, og vi sender deg en avtalegiro. Da kan du også få skattefradrag.

ELLER GI DIN GAVE ONLINE

OAC på Facebook

Følg oss på www.oac.no og Facebook

Vi forkynner evangeliet om Jesus på gater og ulike torg,
og mobiliserer menighetene til å gjøre det samme.