«Kjente du Guds gave...»

Da jeg kom til tro på Jesus, var årsaken at jeg kjente en stor tomhet i livet mitt, samtidig som jeg var redd
for døden. Da Jesus kom inn i livet mitt, kjente jeg hvordan tomheten ble erstattet med mening, og plutselig fryktet
jeg ikke døden mer.
Men det jeg ikke visste den gangen, var hvor rikt livet med Jesus skulle bli. Dette har jeg fått erfare i årene som har gått.
Ettersom jeg har blitt mer og mer kjent med Jesus, har jeg fått kjenne hans enorme kjærlighet, omsorg og velsignelse til alle tider. Nei, jeg vil aldri gå tilbake til det gamle livet—for nå elsker jeg Jesus!
 
Da Jesus snakket med den samaritanske kvinnen ved brønnen, begynte han en setning slik: «Kjente du Guds gave…» (Joh. 4,10). Jesus visste at hvis hun fikk kjenne denne gaven, ville livet hennes bli forvandlet, og hun skulle aldri mer tørste. Det var det Jesus ønsket å kommunisere til kvinnen.
Det er min bønn at mitt liv også skal kommunisere - i ord og handling – rikdommen det er å leve med Jesus og tjene ham. Det finnes nok av mennesker som ikke kjenner Guds gave. La oss være
frimodige denne julen, og med våre liv og ord forkynne om Guds gave— JESUS— som kom for
å frelse oss, gi oss liv og slukke vår tørst. 

God jul!

Hartvig Kloster
Daglig leder og evangelist

Evangeliet til barna

Jeg var så heldig å få ha et kreativt formidlingskurs for syv damer fra Egersund nå i høst. Det spesielle med kurset var at vi hadde god tid, for alle skulle overnatte på det samme leirstedet. Alle damene ønsket mest mulig idéer til hvordan de kunne formidle evangeliet til barn, og ingen ville legge seg...

Det gir meg mye inspirasjon og glede når jeg møter mennesker som virkelig brenner for å dele evangeliet med barna. Stå på videre, dere i pinsemenigheten i Egersund, og alle dere andre som ivrig forkynner evangeliet til barna! Og skulle dere ha behov for inspirasjon og nye ideer, er det bare å ta kontakt! 

Av evangelist Tom Børge Frøvik, Ålgård

20131012_151320

Omringet av muslimer

Jeg har vært med på OAC sitt gateevangeliseringsarbeid på Karl Johans Gate i flere år, men på Grønland har jeg bare vært et par ganger før. Selv om jeg i årenes løp har snakket med muslimer mange ganger, så er det noe helt unikt med Grønland Torg i Oslo.

Vi var en stor gruppe som hadde satt opp et lerret...

Les på nettet.

Gi et gatemøte i julegave

-En sommerkveld i august kom en ung mann innom et gatemøte. Han hadde allerede tenkt mye på Gud. Etter at han hadde hørt forkynnelsen, ønsket han å ta imot Jesus. Han går nå i en menighet i Oslo.

Stort sett hver uke året rundt, er vi på gata for å forkynne evangeliet. Vi ønsker å fortsette med dette viktige arbeidet, men er helt avhengige av at mange støtter oss økonomisk.
Det nærmer seg jul, og julegaver med mening er et godt alternativ til de som har alt. Hvorfor ikke gi noen et gatemøte i julegave?

Gir du 1000 kr, sender vi deg et symbolsk gavekort på et gatemøte, som du kan gi noen til jul.

Merk innbetalingen "Julegave".

Takk for din gave - liten eller stor.

OACs kontonr: 9235 24 94196

OAC på Facebook

Følg oss på www.oac.no og Facebook