Har vi skjønt det?

Bøndene har lange arbeidsdager – det er høsttid i Norge. Nå handler det om å få høsten i hus. Det er med andre ord ikke nå bonden tar ut ferie. Nei, all arbeidsinnsatsen settes inn på å berge høsten. Om kort tid vil regn og kulde sette inn, og da er det for sent!

Hvordan er det med oss kristne. Har vi skjønt at det er åndelig høsttid i Norge? Likner vi bøndene som nå setter alt inn på å få høsten i hus?  Har vi skjønt at vi bare har en kort tid igjen her på jorden, før det er for sent å høste? Har vi skjønt at det eneste vi kan ta med oss herfra er frelste mennesker? Har vi skjønt alvoret om himmel og helvete? Har vi skjønt at Jesus kommer igjen for å dømme levende og døde? Har vi skjønt at vi er skapt til å vitne om vår Herre og frelser Jesus Kristus?  

«Anstreng deg for å stå din prøve framfor Gud, så du kan være en arbeider som ikke har noe å skamme seg over, men legger fram sannhetens ord uten å bøye av.»
2. Tim. 2,15.

«Kjære far, la meg se alvoret i oppdraget. Hjelp meg til å være en arbeider som ikke har noe å skamme seg over, men som setter alt inn på å vinne mennesker for evigheten."

Daglig leder og evangelist
Hartvig Kloster

IMG_0521

Glimt fra Romania-turen

For første gang arrangerte OAC-Norge en misjonstur i samarbeid med OAC-Romania. 9 ungdommer fra Ålgård satte sist i juli kurs mot Romania, sammen med evangelistene Tom Børge Frøvik og Hartvig Kloster. Her forteller Tom Børge om en magisk dag i Romania:

Dagen i dag har vært magisk... Vi startet med ...

Les på nettet.

Jaerd. 2010 043_renamed_24806

OAC på Skånevik Bluesfestival

I sommer var det på nytt duket for Skånevik Bluesfestival og OAC var til stede for tredje år på rad. I samarbeid med Skånevik Bedehus ble det servert vafler og kaffe til samme pris som frelsen, GRATIS!

Stedet hvor det skjedde var Katinka brygge som ligger midt mellom ...

Les på nettet.

IMG_0699

Pensjonist på Reach The City

En av grunnene til at jeg gikk av med AFP ved 62 år, er at jeg ønsker mer tid til å utbre Guds Rike- i takknemlighet for det rike liv jeg har opplevd som kristen. Jeg har blitt kalt til å gå ut med evangeliet og opplevde at Gud ledet meg ...

Les på nettet.

Ikke økonomisk utbytte i misjon!

Vi tjener ikke penger på misjon... Derfor er vi helt avhengige av mange støttespillere! Sommeren har vært en travel tid med mange aktiviteter, og nå er vi i full gang med høstens gatemøter. Vi har derfor stor bruk for at mange vil støtte oss økonomisk.

1000 kr. dekker et gatemøte!

Takk for din høstgave - liten eller stor!

Gi online her!

OAC på Facebook


Følg oss på www.oac.no og Facebook