"Preach it boy"

Jeg har nettopp kommet hjem fra en ungdomsleir på Vestlandet. Flere ganger på leiren hørte jeg tilropet "Preach it boy" (Forkynn det gutt) mellom ungdommene. Et tilrop som jeg har grunnet litt på... for det er vel egentlig det det handler om. At vi kristne forkynner Guds ord til alt som Gud har skapt.

Med litt fri oversettelse kan man si at det var det samme Gud sa til Paulus i et syn i Korint. Apg. 18,9b: "Vær ikke redd! Du skal ikke tie, men tale. Som kristne skal vi ikke tie, men tale, vitne og forkynne om alt det Gud har gjort. Sommeren er en opplagt mulighet til å komme i snakk med mennesker. Derfor vil jeg si til deg: "Preach it boy or girl!"

Daglig leder og evangelist
Hartvig Kloster

Bli med på Reach The City Oslo

Du er herved invitert til å være med på Reach the City i Oslo 7. -10. august 2013.

Det blir fire dager med spennende undervisning og evangelisering. Våre gatevante evangelister Jon Sondre Håkedal og Håkon Filip Lindquist vil være to av flere undervisere.

Vi ønsker å nå mennesker av forskjellige nasjonaliteter og religiøs tro med evangeliet ...

Les dette på nett

Evangelisering blant Jehovas Vitner

Siste helga i juni er vi et team som drar til Larvik for å evangelisere sammen med en menighet i Larvik. Vi skal evangelisere på torget, men denne helgen har Jehovas Vitner et stort sommerstevne i byen, og vi vil derfor møte mange Jehovas Vitner. Vi gleder oss til helgen, og går i tro på at Gud vil åpenbare evangeliet for Jehovas Vitner og de vi ellers møter.

Vi stor bruk for forbønn. Takk om du vil være med i bønn helgen den 28. - 30 juni.  

Misjonstur til Romania

For første gang har vi arrangert en misjonstur til Romania.
9 ungdommer fra Ålgård og evangelistene Tom Børge Frøvik og Hartvig Kloster reiser på misjonsturen Reach out. Det er OAC i Romania som har lagt opp et spennende program med alt fra gatemøter, barnemøter og besøk på barnehjem til turistattraksjoner.
 
Du kan følge oss på facebook og www.oac.no siste uka i juli.

5000 kr. rett i hånda...

På gatemøtet mandag denne uka kom en kvinne bort til oss rett etter at vi hadde bedt for gatemøtet. Hun sa: "Her er en gave til arbeidet!", og ga en av våre evangelister 5000 kr. i hånda. Like fort som hun var kommet, var hun borte igjen. Dette ble en stor bekreftelse for oss på viktigheten av evangeliseringsarbeidet. Vi måtte ta en takkebønn.

Tenk at Gud kalte denne fremmede kvinnen til å bidra i evangeliseringen. Ja, Gud er god! Det er nok heller ikke noen tilfeldighet at gaven kom nå rett før sommeren. Det er nemlig høysesong for oss evangelister i OAC. Da misjon koster, betyr det at vi har bruk for at mange bærer med økonomisk denne tiden.

Vi har bruk for rundt 40.000 kr. ekstra for å dekke våre utgifter:

  • 500 kr. - gjør at vi kan dele ut 1000 flyers
  • 1000 kr. - dekker utgifter til et gatemøte
  • 2500 kr. - lønner en evangelist på festival

Gi online her!

Takk for din sommergave!


Følg oss på Facebook