Vil du vitne?

Jeg var for en stund siden vitne til en kriminell handling, og varslet politiet. Senere på dagen ringte politiet tilbake og oppfordret meg til å vitne. Politimannen spurte meg: «Vil du vitne?».  Jeg følte jeg hadde et samfunnsansvar for å vitne og svarte ja på spørsmål.

Jesus stiller IKKE spørsmålet: «Vil du vitne?». Å være kristen betyr at vi skal vitne om Jesus. Det er ikke et spørsmål om vi vil eller ikke, men en integrert del av å leve som kristen. (Apg. 1,8)
Da politimannen ringte meg, spurte han ikke til mitt yrke, hvilke karakter jeg fikk på skolen eller om jeg var god til å formulere meg. Som kristen betyr yrke, karakter eller talegaver ingenting, og nettopp derfor har Jesus gitt oppdraget til oss alle om å være hans vitner.
La oss bruke mulighetene i påsken og hverdagen til å vitne om det vi har sett, opplevd og hørt.

God påske

Hartvig Kloster
Daglig leder og evangelist

Pastor og evangelist

Andreas Ruud har med bergensk dialekt forkynt evangeliet utallige ganger på Karl Johan. Han liker å stå på den gule bruskassa og, med en god porsjon humor, forkynne om dom, nåde og frelse.
Siden 2007 har Ruud vært tilknyttet evangelist i OAC. Vi har her utfordret gatepredikanten med følgende spørsmål:

- Hvordan opplever du kombinasjonen både å være pastor og evangelist?

Les dette på nett

Årsmøte

Velkommen til OACs årsmøte i Oslo lørdag den 13. april!

Det blir en spennende dag hvor vi også skal ha samtale om OAC og visjoner for framtiden. Vi håper at mange av våre venner vil møte opp denne dagen.

Mer informasjon se her

Bli med på "Reach the City Oslo"


Opplevelsene fra fjorårets "Reach The City Oslo" var så gode at vi arrangerer "Reach The City Oslo 2013". Undervisning og evangelisering kommer igjen til å gå hånd i hånd. Det er åpent for alle som ønsker å dele evangeliet. Datoen er 7. – 11. august – mer info kommer rett etter påske!   

Idèer til andakt

Det er påske, og her er et par idé til deg som tryller eller bruker sketchboard.

Trylling – «He is risen» Se denne videoen

Sketchboard: «Istedenfor deg» Se denne linken

Arbeidet vokser

Det er gledelig å se at arbeidet vokser – det betyr nemlig at flere mennesker får høre evangeliet. For å kunne holde volumet oppe har vi satt oss et mål om å få 15 nye faste givere i 2013 som gir minst 350 kr. Vi har allerede fått fire nye givere og jeg vil gjerne utfordre deg til å overveie og be over om du skal støtte evangeliseringsarbeidet ved å bli fast giver.

Om du ønsker å gi en påskegave er vi også veldig takknemlige. Du kan gi online her.