---

Se videoen -  klikk på bildet!

Hvert år kommer det 20 000 besøkende til Tysnes under Tysnesfesten. Bedehuset setter opp et pit-stop-telt på veien der festivaldeltakerne valfarter mellom Tysnes og konsertområdene. Der får folk møte lokale kristne og slå av en prat om livet og Jesus mens de drikker en kaffekopp og spiser vafler. Det er Indremisjonssamskipnaden som de siste fem årene har invitert OAC til å hjelpe de lokale i Tysnes. Vi kommer gjerne til ditt område og hjelper til på lignende arrangementer!

---

SVERIGETUR

For to år siden satte vi oss et mål om å starte OAC i Sverige. Vi har bedt mye for Sverige, og plutselig kom det nå en invitasjon fra en bibelskole. Det var svar på bønn!

Det ble til et 2-dagers besøk på Strandhem Bibelskola, Skåne, med undervisning i evangelisering og bruk av kreative virkemidler. Deretter avsluttet vi med gatemøte i Ängelholm. Jeg hadde to evangeliepresentasjoner og en av elevene delte et vitnesbyrd. Vi hadde også to stasjoner med gratis ballonger til barna. Elevene fikk prøve seg og evangeliet ble forkynt!

Kjenner stor takknemlighet over besøket. Dette var første gang jeg underviste i Sverige, og jeg var litt spent på om de skjønte meg og om jeg skjønte dem, men det så ut til at Gud gjorde et lite språkunder:-)

Vi ber fortsatt om rett person/par til å starte opp arbeidet i Sverige. Kjenner du på et kall til dette, er det bare å ta kontakt med oss.

Evangelist Hartvig Kloster

---

Bli sponsor!

Du kan være med til å bringe evangeliet ut på gater og torg ved å gi en enkeltgave eller bli fast giver til OAC.

2000 kr = sponser en evangelist på festival
1000 kr = et gatemøte
500 kr = 25 nytestamenter

Takk for din gave - liten eller stor.

Klikk her for å gi en gave eller legge inn fast støtte.

---
OAC på Facebook

Følg oss på www.oac.no og Facebook

Vi forkynner evangeliet om Jesus på gater og ulike torg,
og mobiliserer menighetene til å gjøre det samme.