Festivalsommer 2016

Denne sommeren er OAC aktive i Norge på følgende arrangementer: Reach Stavern, Bluesfestivalen i Skånevik, Tysnesfesten, Palmesusfestivalen i Kristiansand og Reach the City Oslo.
Vi har sett gjentagne ganger at sommer og festival er en veldig god arena for å møte mennesker med evangeliet om Jesus. Jesus har utfordret oss til å være lys i denne verden. Derfor er OAC ikke å finne på kristne stevner denne sommeren, men bare på ikke-kristne festivaler. Vi vil også oppfordre alle våre venner til å være frimodige vitner denne sommeren. Jesus har sagt: "Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende."
Husk oss gjerne i bønn.

Hartvig Kloster
Daglig leder og evangelist  

---
Hvordan møte de homofile?

Hvordan møte de homofile?

De siste ukene har jeg hatt et par samtaler om homofili med folk på gaten. Jeg vil her prøve å gjengi litt av samtalene og komme med noen råd som kanskje kan være til hjelp og inspirasjon for deg i møte med homofile. «Hvorfor sier Gud at homofili er galt – hvis to elsker hverandre?» Slik kom spørsmålet. Jeg prøvde …

Les mer.

---
Reach The City Oslo 2016

Reach The City Oslo 2016

Det er veldig gledelig at vi nå stort sett er fullbooket på Reach The City Oslo 2.-6. august! Vi ser med forventning fram til fem utfordrende dager med solid undervisning, spennende evangelisering og herlig felleskap. Vi vil oppfordre deg til å være med i bønn! Be for teamet, undervisningen og at mennesker skal bli frelst.

---

Gi en sommergave!

Evangelisering koster. Vi har netttopp kjøpt inn en hel del nytestamenter på forskjellige språk til utdeling på gata. Vil du være med å støtte økonomisk?
Selv om du ikke har muligheten til å være med på gata, kan du være med i det viktige arbeidet vi gjør ved å gi en sommergave til OAC!

2000 kr = sponser en evangelist på festival
1000 kr = et gatemøte
500 kr = 25 nytestamenter

Takk for din  gave - liten eller stor.

Gaver kan settes inn på OACs kontonummer 9235 24 94196.
NB: Ved ønske om fast givertjeneste - send oss en mail på oac@oac.no, og vi sender deg en avtalegiro. Da kan du også få skattefradrag.

ELLER GI DIN GAVE ONLINE

---
OAC på Facebook

Følg oss på www.oac.no og Facebook

Vi forkynner evangeliet om Jesus på gater og ulike torg,
og mobiliserer menighetene til å gjøre det samme.